top of page
Søk
  • stig.berge

Wesselkvartalet, Mars 2019

Nå er alle brønner som skal bores i fjellet under bunnplata ferdig og prosjektet er godt i gang med betongarbeidene.

Det er mange aktiviteter som skal koordineres frem til bunnplata er støpt, men i løpet av noen få uker vil det meste dreie seg om betongproduksjon en stund fremover.


Nå som de mest støyende aktivitetene er avsluttet vil belastningen på nærmiljøet avta, men det må påregnes noe støy i forbindelse med sliping av betongdekkene. I perioden fremover kommer vi til å støpe dekker hver uke. selv om vi baserer produksjonen til dagtid primært vil det være behov for noe aktivitet utover kveldene.

Det er mye betong som skal kjøres inn noe som medfører en del ekstra transport. Vi følger fortløpende opp trafikksikkerheten rundt byggeplassen.


Som mange har sett har naboene våre i Sentrumsgården startet sine arbeider. Vi har en tett dialog med prosjektets entreprenør og byggherre for å ivareta sikkerheten på og rundt byggeplassene. De neste ukene vil begge prosjektene dele innkjøringen fra Torvveien.


Vedlagt finner dere noen bilder fra byggegropa fra de siste par ukene.Med vennlig hilsen

Byggeplassledelsen

262 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Sommer 2020

Vi har full produksjon ut denne uken og vi kommer til å ha redusert produksjon i uke 28, 29 og 30. Full produksjon gjenopptas i uke 31. Vi holder på med nedkjøringsrampen og at vi skal støpe nytt dek

1 Comment


betomy66
May 31, 2019

Nå er det lenge siden det har kommet noen oppdatering, sist i mars! Det er mange rykter som går om store forsinkelser?? Slike rykter er ikke bra!

Like
bottom of page