top of page
Søk
  • stig.berge

Godt driv i Wesselkvartalet

Siden siste oppdatering har det skjedd mye i prosjektet, og så langt har vi støpt over

3000 m³ betong. Arbeidene i grunnen er avsluttet og vi har ca. 25 personer i full betongdrift.


Vi støper daglig søyler, vegger, sjakter og dekker, og har behov for mye betong. Det medfører ekstra trafikk i sentrum, men vi forsøker å ta hensyn så langt det lar seg gjøre.


I forbindelse med støp av dekker mot Bankveien har vi fått dispensasjon til å pumpe denne fra Bankveien. Det har vært noen støper så langt og vi planlegger noen til. I forbindelse med arbeidet skal det være vakt som dirigerer trafikken forbi.


Det vil bli redusert drift på byggeplassen i fellesferien, men vi forsøker å holde hjulene i gang i noen grad. Etter planen skal vi avslutte hoveddelen av arbeidene med kjelleren i løpet av August, selv om det er behov for noe etterarbeid også etter den tid. Byggene over bakken begynner vi å reise i løpet av August.

Helt fram mot siste kvartal i år vil det i all hovedsak handle om betong i prosjektet. Noen andre fag kommer til å ha oppstart i år og fra nyåret øker aktiviteten ytterligere.


Nedenfor finner dere et lite galleri av dagsferske bilder fra byggeplassen. En liten milepæl for prosjektet var første trappen som ble heist inn og montert i går.


God sommer!Mvh. Prosjektledelsen

307 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sommer 2020

Vi har full produksjon ut denne uken og vi kommer til å ha redusert produksjon i uke 28, 29 og 30. Full produksjon gjenopptas i uke 31. Vi holder på med nedkjøringsrampen og at vi skal støpe nytt dek

Comments


bottom of page