top of page
Søk

Aktiviteter på og rundt byggeplassen i uke 7

Da er vi i gang med arbeidene på og rundt byggeplassen. I uke 7 vil følgende aktiviteter finne sted.


Sikring, tilrigging og trafikk

For å best mulig ivareta veidekket i Torvveien har vi etter avtale med Asker kommune besluttet å legge et ekstra lag med asfalt i veien ved anleggs porten ut mot Torvveien. Disse arbeidene blir utført mandag 12 februar. Det vil bli manuell dirigering av trafikk mens arbeidene pågår.

Mandag morgen starter vi med å forlenge byggegjerdet fra Petra og ut mot Bankveien. Det vil bli montert opp gjerde langs bygget som skal rives. Fortauet på sydsiden av Bankveien vil bli stengt og det vil bli skiltet.


Rivning av Bankveien 4

Vi har startet arbeidene med rivning av Bankveien 4. Denne uken har vi holdt på innvendig, men fra starten av uke 7 vil Øst-Riv starte arbeidene med å ta ned bygningskroppen. Noe støy må påregnes.


Grunnarbeider

Kynningsrud leverer spunt på tirsdag. Det er planlagt oppstart av arbeidene knyttet til å ramme spunten onsdag 14 februar. Delvis mye støy må påregnes i perioder. Det kan også oppleves noe rystelse. Parallelt med spunting vil det pågå gravearbeider.

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har full produksjon ut denne uken og vi kommer til å ha redusert produksjon i uke 28, 29 og 30. Full produksjon gjenopptas i uke 31. Vi holder på med nedkjøringsrampen og at vi skal støpe nytt dek

bottom of page