top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAdmin

SV Betong AS informerer naboer og nærmiljø

Oppstart 16.01.2018 Byggherre: Wesselkvartalet AS Totalentreprenør: SV Betong AS Varighet: Estimert 26 måneder


Utbyggingen består av et totalt areal på ca. 21 000 kvadratmeter. 3 etasjer parkering under terreng, næringslokaler, kontorer og leiligheter. Det arkitektoniske gir flere særegenheter hvor utforming og variasjon i bygningsmassen gir et godt mangfold.


Fra og med 24. januar vil det være anledning til å melde seg på elektronisk nyhetsbrev fra vår prosjektblogg. Logg deg inn på www.wesselkvartalet.no og registrer deg med e-post adresse. Gjennom prosjektbloggen vil vi ukentlig dele informasjon om aktiviteter som påvirker deg som nabo. Det må i perioder påregnes støyende arbeider i forbindelse med prosjektet. SV Betong søker begrense støy så langt det lar seg gjøre.


Milepæler Fase 1, for prosjektet: Medio februar starter vi med å gjerde inn byggeplassen. Det vil bli montert tett byggegjerde for å ivareta sikkerhet og skjerming av nærmiljø. Eget innsynspunkt vurderes. Som del av prosjektet skal Bankveien 4 rives. Oppstart av disse arbeidene blir i månedsskifte januar/februar. Parallelt med rivning vil arbeid med spunt pågå og etterfølges med uttak av løsmasser. Utkjøring av masser vil skje mellom Apotekergården og Vinkelgården og det blir montert mekanisk port for kjøretøy og mannskap. Grunnarbeider og utgraving av byggegrop vil ha en varighet på ca. 6 måneder.


Spørsmål om prosjektet rettes til: SV Betong AS Torvveien 5, 1383 ASKER Mobil: 412 06 786 wesselkvartalet@svbetong.no


Avdeling Helsetjenester, Asker kommune Hjørdis Sæther, Rådgiver Telefon: 66 90 84 60 / Mobil: 982 36 486 hjordis.saether@asker.kommune.no


353 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sommer 2020

Vi har full produksjon ut denne uken og vi kommer til å ha redusert produksjon i uke 28, 29 og 30. Full produksjon gjenopptas i uke 31. Vi holder på med nedkjøringsrampen og at vi skal støpe nytt dek

Comments


bottom of page