top of page
Søk
  • stig.berge

Aktiviteter i Wesselkvartalet, Uke 38-

Det går mot slutten for pigging mot rypegården og hjørnet mot Bankveien. Som tidligere skrevet er fjellet i dette området svært hardt og krevende å få pigget løs.

Vi har forsøkt å vise hensyn ved å stoppe i perioder for lette trykket på naboene og da spesielt i Rypegården, men det har ført til at arbeidene strekker seg over en lenger periode.

Vi fortsetter med arbeidene utover denne uken og planlegger pigging mot Rypegården i tidsrommet 08.00 til 20.00 frem til vi er ferdig. Med effektivt arbeid håper vi å kunne avslutte i løpet av uka. Arbeidene vil være litt av og på da utstyret også brukes andre steder på tomta samtidig som masser som er pigget løs må graves bort før vi kan fortsette.


Videre arbeid med pigging vil foregå en tid fremover, men primært i leirskifer som er vesentlig mindre belastende enn det er i den harde bergarten.


Utsprengning av selve tomta er nå avsluttet, men vi har fått bestilling på å ta ut en etasje av Busserullen. Disse arbeidene er godt i gang.

I tillegg skal vi ta ut noe ekstra bergmasse midt i tomta. Mye av området er sprengt løs, men det gjenstår noen mindre salver for å ta ut resten av det som skal bli teknisk rom nederst i kjelleren.


Mvh. Prosjektledelsen85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sommer 2020

Vi har full produksjon ut denne uken og vi kommer til å ha redusert produksjon i uke 28, 29 og 30. Full produksjon gjenopptas i uke 31. Vi holder på med nedkjøringsrampen og at vi skal støpe nytt dek

Commentaires


bottom of page