top of page
Søk
  • stig.berge

Aktiviteter i Wesselkvartalet, Uke 27

Vi er i all hovedsak ferdig med sikring av byggegropa, men det gjenstår en liten del under anleggsveien inn på byggeplassen. Det betyr at vi i uke 27 kommer til å flytte porten noen meter nærmere Peppes-bygget. For trafikkavviklingen i Torvveien vil det utgjøre liten forskjell.

Som følge av at vi legger om veien inn på byggeplassen vil det bli begrenset med masseutkjøring.


Det er godt med tørt og varmt vær, men for byggeplassen skaper det større utfordringer i forhold til å dempe støvet. Vi tilfører vann på massene for å dempe støvet, men har også et ansvar for å begrense belastningen vi på påfører det kommunale nettet.

Vi forsøker hele tiden å prioritere hvor vi setter inn tiltak i forhold til hvor de har best effekt. Allikevel klarer vi ikke å skape en støvfri byggeplass og noe støv må dessverre påregnes. Blir plagene for store, kontakt oss gjerne så skal vi vurdere ytterligere tiltak.


Det er mye boring og sprenging for tiden. Arbeidene skaper tidvis en del støy og vibrasjoner. aktivitetene overvåkes med støy og vibrasjonsmålere.


Prosjektet planlegger full drift til og med uke 28. Begrenset drift i uke 29 og ferie i uke 30.

Fra og med uke 31 gjenopptar vi full drift.


Mvh. Prosjektledelsen

wesselkvartalet@svbetong.no43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sommer 2020

Vi har full produksjon ut denne uken og vi kommer til å ha redusert produksjon i uke 28, 29 og 30. Full produksjon gjenopptas i uke 31. Vi holder på med nedkjøringsrampen og at vi skal støpe nytt dek

Comments


bottom of page