top of page
Søk
  • stig.berge

Aktiviteter i Wesselkvartalet, Uke 10


Sikring, tilrigging og trafikk

Arbeidene som hindret oss i å stenge den midlertidige porten mot Busserullen er nå snart ferdigstilt. Vi vil tette igjen byggegjerdet kommende uke.

Som følge av at arbeidene med å frakte bort masser fra grunnen tiltar, vil det bli økt trafikkbelastning på Torvveien i perioder.

Prosjektet etterstreber å holde Torvveien fri for ventende lastebiler, men dere som er brukere av veien vil i noe grad bli berørt.


Arbeidstider

Normalarbeidstid i prosjektet er klokken 07.00 - 19.00 mandag til torsdag og 07.00 - 16.00 på fredag. Lørdager arbeides det etter behov og arbeidstid vurderes ut i fra arbeidets art. Arbeidstider tilpasses dispensasjonen fra Kommunelegen.


Dispensasjonen fra kommunelegen gir prosjektet anledning til å drive støyende arbeider i tidsrommert 08.00 - 20.00 mandag - fredag, og 09.00 - 16.00 lørdag i periden frem til påske. I påskeuken og perioden etter påske gjelder egne arbeidstider.

Flere av aktørene som jobber med grunnarbeid har i sin normale arbeidstid mandag - torsdag.

Prosjektet har ikke planlagt arbeid på lørdager i denne fasen, men det vil bli aktuelt senere.


Rivning av Bankveien 4

Riveentreprenøren har nå revet ca. 2/3 av bygget og vi håper å avslutte rivearbeidene i slutten av uke 10 eller tidlig i uke 11.


Grunnarbeider og spunt

Som mange har merket er vi godt i gang med spuntarbeidene og støynivået er til tider relativt intenst. Vi gleder oss over at arbeidene er tidsbegrenset og håper å være ferdig med det mest støyende aktiviteten i løpet av uke 11.Mvh. Prosjektledelsen

Telefon dagtid: 412 06 786

e-post: wesselkvartalet@svbetong.no


86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sommer 2020

Vi har full produksjon ut denne uken og vi kommer til å ha redusert produksjon i uke 28, 29 og 30. Full produksjon gjenopptas i uke 31. Vi holder på med nedkjøringsrampen og at vi skal støpe nytt dek

Comments


bottom of page