top of page

Kun en leilighet igjen

og bygging er igang!

Den siste leilighetene selges etter først til mølla prinsippet. Du kan hente nytt oppdatert prospekt hos Eie i Asker eller laste det ned her.

Følg med på vår prosjektblogg for nyheter om fremdriften i Wesselkvartalet.

 

2– til 4-roms fra 40 til 108 KVM

• Spennende arkitektur, moderne og stilfult

• Felles takterrasser og solfylte balkonger

• Underjordisk garasjeanlegg med heis

• Frodig urban hage med vannspeil

• Mange hyggelige cafeer i nærområdet

 

 
Sentrumsleiligheter
NYBYGG MED ORGANISK form og HØY STANDARD

Endelig har du anledning til å få deg en moderne og lekker leilighet midt i Asker sentrum.

Salget av eksklusive selveierleiligheter i Wesselkvartalet er i gang! Det blir store og små leiligheter med egne flotte balkonger, felles takterrasse med mulighet for leie av egne parseller. Her er det fint å dyrke egne grønnsaker eller bare nyte de grønne omgivelsene. Her kan du skue ut over byen og følge med på livet. Nede mellom byggene blir det flott urban hage med vannspeil og sittegrupper der det er fint å nyte kaffen og se på livet. Her blir det en helt ny og frodig hage som samler kvartalet og skaper god stemning.  

 

Registrer deg som interessent i dag og gå ikke glipp av denne sjeldne anledningen!

Prosjektet
Byen
Asker sentrum
 
ditt nye fristed med nærhet til alt

Wesselkvartalet blir et helt nytt kvartal midt i hjertet av Asker sentrum. Dette er en sjelden mulighet til å få seg en ny leilighet midt i sentrum. Det blir felles uteområder både høyt og lavt som skaper en helt egen atmosfære i en ny gate midt i byen. 

Asker har et rikt utvalg av servicetilbud og byr på et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater og hyggelige butikker.  I Asker sentrum finnes også et blomstrende kunst- og kulturliv med bla. Asker kulturhus som har stor teater/konsertsal, kino, galleri og bibliotek.

 

Det er kort vei til Askerhallen, Risenga svømmehall og Asker Tennisklubb. Rett nord for sentrum ligger idylliske Semsvannet med gode bade- og fiskemuligheter, samt fine turveier enten til fots, på sykkel eller på ski. Spiller du golf er Asker golfklubb er et flott anlegg som ligger i naturskjønne omgivelser og absolutt er verdt et besøk. 

Det er umiddelbar nærhet til togstasjon og offentlig kommunikasjon som gjør det attraktivt og behagelig for pendlere. 

Wesselkvartalet 

- en attraktiv og fremtidsrettet mulighet du ikke vil gå glipp av. 

Fremtiden i Asker sentrum
KART
bottom of page